Més que clients, tenim companys de viatge

Ja siguis una organització gran o petita, pública o privada, podem dissenyar el procés de transformació que necessites. Aquests són els clients amb que hem treballat anteriorment o seguim treballant a dia d’avui. Segur que a tu també podem acompanyar-te.

Casos d'èxit

Si la voluntat de transformació és sincera, tots els casos acaben sent d’èxit.

En el cas de DDR Medical l’objectiu era generar cohesió entre un equip de treball que havia crescut de manera exponencial durant la pandèmia. La major part dels membres de l’equip es coneixien a través d’entorns virtuals. Mitjançant el nostre acompanyament, els diferents membres de l’equip van aconseguir generar un espai de relació entre ells però també posar les bases de la cultura de treball de l’organització, especialment a nivell de comunicació interna.

Coordinació del procés participatiu treballant a diferents nivells; comissió motora per establir la visió de futur i el model de governança, tallers sectorials per aportar coneixement als diferents àmbits de l’Agenda i el suport als tallers territorials. En total 10 tallers concentrats en un mes, 400 participants i unes 2.000 aportacions prioritzades.

Vàrem acompanyar als actors claus de les Gavarres (Girona) en un debat al voltant de com gestionar aquest espai natural per adaptar-lo als canvis globals. Es va cocrear l’escenari de futur, el full de ruta a seguir, es varen engegar 15 projectes pilot el primer any i en tant sols dos anys, el finançament públic destinat al massís ja s’havia doblat.

Com crear un espai on 60 agents claus de la comarca de la Garrotxa s’hi sentin identificats? Es va assolir una mirada compartida per tothom del futur equipament i de com s’havia de gestionar, i es va crear un equip motor del canvi que està acompanyant el procés de creació d’aquest equipament en un model de governança compartida entre ajuntament, resta administracions, societat civil i del coneixement, empresa, etc.

A l’empresa La Sirena, s’havia produït un relleu a nivell de Direcció General i calia generar un equip de confiança al seu voltant. Mitjançant les intervencions dissenyades ad hoc, vam aconseguir generar un espai on els membres de l’equip van generar la cohesió i confiança que volia el client, en un període de temps record (5 setmanes).

Acompanyament a una setantena de treballadors de diferents àrees (directiva, tècnica, cos gestió, administrativa, etc.) de la futura Agència per co-crear plegats quina ha de ser la cultura d’aquest nou organisme per que la seva acció tingui un gran impacte en la conservació de la biodiversitat.

Testimonis

Això és el que diuen les persones a qui hem acompanyat en els seus processos de transformació.

Coperfield no té la solució, però crea les condicions perquè trobis la teva; obliga a pensar en gran sense oblidar els detalls

"Coperfield em va fer sentir segur i acompanyat a l’hora d’encetar un procés de canvi organitzatiu que afectarà moltes persones: la posada en marxa de l’Agència de la Natura de Catalunya. Em va fer les preguntes essencials. Em va fer verbalitzar el que intuïa. Em va ensenyar que cal cuinar a foc lent si volem arribar lluny i arribar tots junts, perquè només hi ha canvi si les persones canvien. Coperfield no té la solució, però crea les condicions perquè trobis la teva; obliga a pensar en gran sense oblidar els detalls; i genera il·lusió i emocions que és, no ens enganyem, el que mou el món."
Ferran Miralles
Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya (2016-2021)

Coperfield fa màgia!

"Coperfield fa màgia! La tasca que realitzen, facilitant les reunions, fa possible que posicions oposades puguin alinear-se en la cerca d'una solució òptima. Afavoreixen la creació d'un marc de relacions personals i ambient de les reunions de cordialitat i entesa mútua. Es demostra que es poden construir acords consensuats partint de posicions allunyades en un clima de treball confortable i relaxat."
Juan Luís Abian
Director Gerent del Centre de la Propietat Forestal del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Han sabut treure les idees de la gent que ha participat en les entrevistes

"Crec que el més important és que l’empresa, a través dels seus facilitadors, han sabut treure les idees de la gent que ha participat en les entrevistes i, posteriorment, en els tallers. Els han fet partícips d’una història, s’han sentit escoltats i, el que és més important, han pogut dir la seva."
Santi Farriol
Director del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Clients

Després de 9 anys ajudant a organitzacions, hem treballat amb empreses i institucions molt diverses.

Afegim junts el teu cas d'èxit a la llista?