• Som la teva agència de transformació.
  • Dissenyem. Facilitem. Acompanyem.

A Coperfield creiem en les persones. Treballem amb la teva organització a través de tallers i sessions de coaching per aconseguir que les solucions emergeixin del talent que hi ha al teu equip. Sabem com fer-ho, ja hem acompanyat a més de 200 organitzacions en el seu procés de transformació.

Generem espais de confiança on
Generem espais de confiança on

A Coperfield creiem en les persones. Treballem amb la teva organització a través de tallers i sessions de coaching per aconseguir que les solucions emergeixin del talent que hi ha al teu equip. Sabem com fer-ho, ja hem acompanyat a més de 200 organitzacions en el seu procés de transformació.

Què fem?

Gran o petit, presencial o onlife, públic o privat, ajudem els equips a treballar millor junts per assolir els seus objectius.

Generem escenaris de futur

Generem l’espai que permet treballar amb l’equip sobre la visió de futur de la vostra organització, definint les estratègies, les línies d’actuació i els plans concrets per porta-la a terme. Identifiquem i capacitem a les persones de l’Equip Motor del canvi.

Rellancem o iniciem nous projectes

Rellancem i acompanyem en el disseny i implantació de projectes que s’han quedat aturats o que no s’han portat a la realitat per manca d’alineació i compromís. Facilitem que qualsevol projecte, nou o recuperat, es dugui a terme.

Transformem la cultura

Dissenyem el procés que permet canviar la cultura empresarial per fer front als grans reptes interns i externs als quals s’enfronta la teva organització. Treballem sobre les creences i els valors compartits per generar nous comportaments i assolir reptes plantejats.

Els nostres serveis

Tots els nostres serveis poden fer-se presencialment i onlife, així com de forma híbrida.

Disseny a mida

Ens agrada treballar amb la problemàtica real del client, en aquells aspectes que més et poden ajudar. Parlem-ne sense compromís.

Serveis especialitzats

L’experiència ens fa conscients dels reptes clau que tenen moltes organitzacions i hem dissenyat serveis concrets per fer-hi front.

capacitació

Els nostres tallers son experiencials. Durant els tallers els equips aprenen, practicant, com aplicar amb èxit les millors eines i tècniques de facilitació per assolir els objectius que s’han proposat.

Quines son les claus de la nostra facilitació?

El prefix co- (procedent del llatí cum) significa unió, companyia. Per això triem aquests mots, i per això tenim un CoBlog.

cocreació

Creiem que ningú té totes les respostes. És més, les mirades individuals son sempre sectàries. La involucració del màxim número possible d’actors implicats en un projecte ens permetrà assolir la millor solució possible.

col·laboració

Les millors solucions es generen en espais on diferents individus aporten el seu punt de vista i busquen punts de trobada. Definir noves realitats que ultrapassen les aportacions individuals és la millor manera de solventar conflictes o qualsevol tipus de repte.

comunicació

Creiem que la majoria de nosaltres no ens comuniquem de manera efectiva. Segurament, no ens han ensenyat mai a fer-ho. La nostra metodologia incideix en diferents aspectes de la comunicació: com ens comuniquem, des d’on ho fem i per què ho fem així.

confiança

Creiem que quan som capaços de confiar en altri, aconseguim aportar el millor de nosaltres mateixos. La generació d’espais de confiança és la nostra màxima a l'hora de treballar amb qualsevol grup de persones. 

coneixements

Acompanyar el creixement dels individus amb les eines adequades per a que cerquin la seva millor versió és fonamental a l'hora de generar qualsevol tipus de canvi en una organització. Sense canvi individual no pot existir transformació en les organitzacions.

colideratge

Els líders absoluts pertanyen a un altre època. Avui en dia és sempre el grup, l’equip i no pas l’individu qui pot generar els canvis que les nostres organitzacions necessiten. Apostem per un lideratge distribuït entre les persones i els diferents equips de treball.

compromís

Creiem que qualsevol grup de persones compromeses pot canviar el món. Cercar la manera en què els individus es poden comprometre amb una causa és un art i l’exploració dels propòsits de les persones ens porta al descobriment d’espais d'interès comuns.

Clients

Després de 9 anys ajudant a organitzacions, hem treballat amb empreses i institucions molt diverses.

Per avançar, només cal fer el primer pas

La fotografia de la capçalera és una adaptació de: Lídia (Castellers d’Esplugues) obtinguda sota lliçència de Creative Commons 2.0 en aquest enllaç.